torstai 23. maaliskuuta 2017

Fimomassakaulakoru

Tykkään tehdä koruja. Ne valmistuvat suhteellisen nopeasti ja niillä saa helposti vaihtelua arkipukeutumiseen. Osa tästä korusta on askarreltu jo muutama vuosi sitten, mutta minulla ei ollut oikein ideaa lopputuloksesta. Siksi pitkä mietintätauko.

koru

Mustan pyörylän olen tehnyt fimomassasta ensimmäisten fimokokeilujeni yhteydessä. Teimme silloin koruja ystäväni kanssa heidän mökillään eikä meillä ollut edes kaikkia mahdollisia työkaluja ja tarvikkeita mukanamme. Pyörylän olen kaulinnut levyksi ja tasoittanut reunoja vain sormilla. Pyöreä muottikin olisi ollut hyvä, mutta sellaista ei ollut juuri sillä hetkellä käsillä. Hyvin kuitenkin pärjättiin ilmankin. Pistelin neulalla 15 reikää pyörylän ulkoreunoille ja sisäympyrään 5. Siinä vaiheessa mielessä ei ollut mitään valmista ideaa, ajattelin vain, että parittomaan määrään reikiä olisi helppo ommella joku kuvio.

diy kaulakoru
Fimomassakaulakoru

Tällainen siitä sitten tuli. Kokeilin yhtenä iltana, millaisen kuvion pyörylään saisi ommeltua ja kokeilu onnistui. Olin tyytyväinen muodostuneeseen kuvioon. Pyörylän pujotin vahanauhaan, johon laitoin pari puuhelmeä ja solmun perään. Niskaan solmin säädettävän solmun. Ohje esim. täällä. Koru sopii monien vaatteiden kanssa ja vihreä vähän niin kuin enteilee jo kevättä.

kaulakoru fimomassasta

Mukavaa aurinkoisen päivän iltaa! Ihanaa, kun huomenna alkaa jo viikonloppu...

2 kommenttia:

 1. Minä en ole ikinä tehnyt tuosta fimomassasta mitään. Tästä tulikin nyt sitten ihan mieleeni kun tilasin sellaisia vanerisia ristipistopohjia, että pitäisikö kokeilla tuollainen fimo levy rei'ittää täyteen reikiä niin siihenhän sitä voisi sitten yrittää kirjoa yhtä sun toista. Itse tehdyillä koruilla saa kyllä niin kivasti persoonallista ilmettä. Tämä sopiikin tosi hyvin tuon esittelemäsi huivin kanssa yhteen :). Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puisia ristipistopohjia olen minäkin ihaillut, mutta en ole itselleni hankkinut, ainakaan vielä. Siinä on kyllä loistava idea. Fimomassa-askartelu on helppoa ja kivaa, jos on valmiita ideoita, mitä tekee. Minä olin etsinyt Pinterestistä koruideoita ennen askarteluamme. Osa vaati kyllä melkoista pipertämistä, mutta minusta sekin on välillä ihan kivaa. Tässä linkit aikaisempiin fimopostauksiin, jos satut innostumaan: http://lumisiivet.blogspot.fi/2016/08/kesakorvakoruja.html
   http://lumisiivet.blogspot.fi/2016/06/kevatjuhlakoru.html

   Kiitos samoin sulle mukavaa viikkoa! Onneksi aurinko tuntuu paistavan ainakin välillä :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!