sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Vyösoljesta kaulakoru

Työhuonettani siivotessa löysin joku aika sitten pussillisen vanhoja vyösolkia. Olin saanut ne ehkä vanhojen nappien mukana anopiltani. Valkoinen, tai nyt ehkä jo kellertynyt soljen kiva muoto sai ideoimaan siitä jotain uutta.


Maalasin mustalla, kiiltävällä spray-maalilla soljen ainakin kolmeen kertaa. Luulin sen sujuvan jotenkin helpommin, mutta aina joku roska lensi maaliin tai kokeilin sormella liian aikaisin maalin kuivumista. Mutta sain soljen loppujen lopuksi maalattua.Kaivelin kaapista erivärisiä kirjontalankoja, joista leikkasin pienet pätkät. Pätkät kieputin soljen keskiosan ympärille ja liimasin ne kiinni Eri Keeperillä. Laitoin soljen roikkumaan puuvillanyöriin ja tein päihin säädettävät solmut.

kaulakoru

Kun olin aloittanut tämän korun maalailun, luin lehdestä, että isot statement-korut eivät ole enää tänä kesänä muodissa. Voi olla, että olen niin kuin en tietäisikään asiasta ja käytän korua joka tapauksessa :-)

askartelu kaulakoru

6 kommenttia:

 1. Sä oot kyl luovin ihminen, mitä mä tiedän!
  Todella upea ja tyylikäs lopputulos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohteliaisuudesta, ystävä armas <3 Ehkä en nyt sentään luovin.... ;-) Tässä tapauksessa lopputulokseen minäkin olen tyytyväinen :-)

   Poista
 2. Tosi hieno ja loistavaa kierrätystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Susanna! Kierrätystäpä hyvinkin. Siitä tulee aina hyvä mieli, kun onnistuu tekemään vanhasta uutta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, tästä tulikin aika hyvä. Olen muutaman kerran jo käyttänytkin korua ja tykkään kovasti. Sama idea vaan käyttöön, jos sopivia vanhoja solkia sattuu löytymään :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!