maanantai 12. helmikuuta 2018

Hyvää ystävänpäivää!


Olen onnekas ja kiitollinen useista ihanista ystävistä ympärilläni. Minulla on ystäviä, jotka ovat pysyneet rinnallani lapsuudesta lähtien. Heidän kanssaan kaikki tuntuu niin tutulta, että he ovat kuin perheenjäseniä. On myös ystäviä, joista on tullut tärkeitä vasta viime vuosien aikana. On ystävyyttä sitten takana vuosia tai kuukausia, ystävät ovat joka tapauksessa korvaamattomia, he tuovat arkeen iloa ja lämpöä. Murheet puolittuvat ja ilot tuplaantuvat, kun ne voi jakaa jonkun kanssa. Ystävät ovat myös tärkeinä peileinä omassa ihmisenä kasvamisessa.

Viime vuonna olen saanut oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni ystäviä myös blogin kautta. Kuulun ihanien bloggaavien naisten yhteisöön, Blogisisariin. Blogisisaret on ryhmä bloggaajille, jotka haluavat kehittyä omannäköisen blogin kirjoittamisessa, tuoda inspiraatiota ja luovuutta bloggaamiseen sekä saada muilta bloggaajilta vertaistukea. Ryhmä on erittäin positiivinen ja kannustava. Olemme kerran tavanneetkin. Tähän ryhmään on oikeasti ilo kuulua. 

Ystävyyden ja ystävänpäivän kunniaksi järjestimme korttiringin sisarien kesken. Minä sain postia Pihlajan oksalla- blogin Hannalta. Hannan blogi on täynnä ihania käsitöitä. Paljon taidokkaasti neulottuja sukkia, upean värisiä kirjoneuleita ja pirteitä ompeluksia. Hannan lähettämä kortti oli niin hyvin minulle sopiva. Siinä oli suloinen, pikkuruinen villasukka. Ja villasukkia rakastavalle ja niitä neulovalle niin osuva runo: 

Minun ystäväni on kuin villasukka, 
joka talvella lämmittää...Kiitos Hanna piristyksestä! Kortti sai minut hyvälle mielelle ja hymyilemään vielä monta päivää kortin saapumisen jälkeen.

Minä askartelin kortin Viltsulle Inspiration-blogiin. Sain idean pienen teepussin ompelemisesta uusimmasta Taika-lehdestä. Kuvassa näkyvässä, nuottipaperista taitellussa kirjekuoressa on pieni, pyöreä, kahvin suodatinpussista ompelemani teepussi, jossa on teelusikallinen irtoteetä. Siitä saa siis kupillisen lämmittävää ja hyväntuoksuista teetä. Viltsun postauksen aiheesta voi lukea tästä.


kortti diy

Näiden korttien myötä toivon kaikille ystävilleni oikein ihanaa ystävänpäivää! Olette minulle tärkeitä!


14 kommenttia:

 1. Voi, miten kauniit kortit ja inspiroivat ideat!
  Kiitos ystävyydestäsi, olet mulle erityisen tärkeä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Säkin oot mulle todella tärkeä ❤️ Ja ystävyyttäkin on takana vuosikymmeniä 😱

   Poista
 2. Todella hauska idea kummassakin kortissa! Yhdyn kyllä joka sanaan blogisisarista, ryhmämme on aivan mieletön ja välillä ihmettelenkin sitä miten voin olla osana noin upeaa porukkaa. :) Ihanaa ystävänpäivää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Niinpä, eikö olekin mieletöntä, että pienessä ajassa oikeastaan ilman varsinaisia tapaamisia, ryhmästä on silti muodostunut todella tärkeä ryhmä ja vertaistuki moneen asiaan. Samoin sulle, Emilia 💙

   Poista
 3. Ihana idea tuo tee, taidan lainata sitä tässä kun seuraavan kerran muistan jotain kirjepostilla. Ihanaa ystävänpäivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Minäkin ihastuin tähän ideaan askartelulehteä selatessani. Teepussilla korttiin saa pienen lisän, varsinkin jos saaja sattuu pitämään teestä. Kiva, jos innostuit ideasta.

   Poista
 4. Ihana teepussi kortti ja loistava idea laittaa teetä mukaan korttiin! Itse teen ystävänä olisin ihan pähkinöinä saadessani kortin jossa on teetä! Voisin lainata tätä sun kortti ideaa tulevaisuudessa. :) Blogisisaret on kyllä ihan paras ryhmä, on kyllä ilo olla mukana! Ihanaa ystävänpäivän iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Hyvä idea käyttöön vaan. Ompelin suodatinpusseista leikatun ympyrän reunat pienillä listoilla käsin ompelukonelangalla. Teepussista olisi voinut tehdä hyvin vaikka sydämen muotoisenkin. Totta, blogisisaret on ihan paras ryhmä. Onneksi sellainen on sattunut omalle kohdalle 😊

   Poista
 5. Vaude, miten hienot kortit molemmat! Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Hannan idea oli niin sopiva mulle. Sama idea sopisi muillekin kässäilijöille.

   Poista
 6. Hyviä kortti-ideoita! Laitetaanpa korvan taakse seuraavia korttitarpeita ajatellen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ideoita ei taida koskaan olla liikaa 😊

   Poista
 7. Aivan ihania kortteja! <3 Näistähän saa loistavia ideoita myös jatkoa ajatellen -tuo tee-pussi on niin kiva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Niina! Ideat vaan muistiin ja käyttöön, kun tarvetta ilmaantuu. Mullekaan ei ollut koskaan aikaisemmin tullut mieleen tehdä itse teepussia. Idea oli todellakin helppo toteuttaa ja lopputulos on vähän enemmän kuin pelkkä kortti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!