keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Pieniä ideoita juhliinJärjestin reilu viikko sitten ystävilleni juhlat meillä kotona. Oli ihana, aurinkoinen päivä ja sain nauttia parhaiden ystävien seurasta. Tässä postauksessa jaan teille muutamia yksinkertaisia ideoita, joita juhlapäivänä toteutin. 


Sain ystäviltäni tulppaaneja todella ison nipun. Meillä ei ole kovinkaan montaa maljakkoa ja jouduin miettimään tulppaaneille ratkaisua. Tyhjensin työhuoneeni mustan metallisen roskiksen, josta tein maljakon laittamalla roskiksen sisään muovikulhon. Alle laitoin vielä Aarikan vanhan tarjottimen.


Viinilasien merkkaamiseen käytin washiteippejä. Teippailin eri värisillä teipeillä yhden tai kaksi raitaa viinilasin jalkaan. Teipit Teippitarhasta. Näin samaa lasia saattoi käyttää koko illan ajan, jos vain muisti oman lasin teippikuviot.
Tarjolla oli keittoa ja nyyttäriherkkuja. Asettelin sivupöydälle vanhoihin kahvipurkkeihin ruokalusikat ja haarukat ja pienempään metallipurkkiin pikkulusikat.


Maljakoksi kävi loistavasti myös Riihimäen lasin iso lasipurkki. Juhlat olivat onnistuneet ja niistä jäi todella mukavat muistot. Kiitos mukana olleet ystäväni <3 


Aurinkoista pakkasviikkoa teille!

8 kommenttia:

 1. Kiitos mahtavista juhlista, ne olivat niin ihanat, leppoisat ja täynnänsä kivoja ideoita! Pienillä jutuilla saa tosi kaunista ja persoonallista aikaiseksi. <3
  Aurinkoa juhlan jälkeisiin päiviisikin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riina <3 Oli ihanaa, että olit mukana ja niin moni muukin pääsi paikalle. Pienet asiat on kyllä tärkeitä ja niistä tulee juhlan tuntu. Näissä juhlissa onnistuin olemaan stressaamatta ja nautin vain. Tosin keskityin niin vieraisiin, että unohdin valokuvaamisen kokonaan. Onneksi juhlat säilyvät muistoissa :-)

   Poista
 2. Ihania ideoita! <3 Toi viinilasi-teippiniksi menee kyllä heti seuraavissa bileissä käyttöön. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kiva, että idea menee käyttöön. Minäkin mietin ennen juhlia erilaisia viinilasien merkitsemistapoja. Vaihtoehtoina oli pienien kaulahuivien neulomista tai metallirenkaaseen koristuksien askartelemista. Tämä tuntui kuitenkin kaikista helpoimmalta toteuttaa ja teippejäkin oli valmiiksi varastoituna.

   Poista
 3. Kuvista välittyy valoisa, mutta tunnelmallinen juhlafiilis!

  Nuo teipit ovat kyllä melkoinen juhlijan pelastus, kun käyvät melkein mihin vaan (paketointi, kortit jne.). Teippitarhan teippejä minäkin ostelen, sillä kokemuksesta edullisemmat ovat usein olleet ihan sutta ja sekundaa, niin mielummin satsaan varmaan ja toimivaan vaihtoehtoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit! Juhlapäivänä paistoi aurinko ja tunnelma oli loistava.

   Olen ostanut teipit käsityömessuilta. Teippitarhan myyntipöydän ympärillä tuli pyörittyä melko kauankin, kun ihanista teipeistä oli vaikea valita parhaita. En ole muiden firmojen washiteippejä kokeillutkaan. Hyvä tietää kokeumuksesi, pysyttelen siis edelleen Teippitarhan tyytyväisenä asiakkaana :-)

   Poista
 4. Voi, saitpa hurjasti kukkia! <3 Ihana tuo washiteippi-idea, täytyy ottaa käyttöön joskus, kun mulla on niin jäätävät washivarastot :D

  VastaaPoista
 5. Niin sain, Anna. Maljakoiden puute oli siis oikeastaan positiivinen ongelma. Oli kyllä ihanaa saada paljon tulppaaneja! Ne näyttävät niin kauniille ja keväiselle. Washivarastot kuulostaa tutulta. Teippejä tulee hamstrattua, kun ne näyttää niin kivalle. Oikeasti niitä tulee käytettyä melko vähän. Kiva, että mun idea voi vähän pienentää muidenkin varastoja :-) Aurinkoista päivää sulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!