tiistai 5. kesäkuuta 2018

Heidi Alanderin ihana huivi

Olin viime kesänä Neulefestareilla Heidi Alanderin huivikurssilla. Juuri tämä kurssi valikoitui ohjelmasta sen vuoksi, että Heidin huivimallit ovat aina olleet kiinnostavia ja innostavia ja lisäksi tykkään huiveista. Niitä on helppo neuloa ja niitä ei koskaan ole liikaa. (Mieheni saattaa tosin olla asiasta hieman eri mieltä ;-) Kurssi oli muutaman tunnin mittainen ja sisälsi sopivasti tietoa. Kurssi innosti entisestään neulomaan huiveja, mutta myös rohkaisi kokeilemaan neulomista ilman varsinaista ohjetta.

Innostuin kurssin jälkeen useistakin Heidin suunnittelemista malleista. Päädyin kuitenkin viime kesän festareiden huivimalliin, Auriin. Langaksi valitsin Neuloosista (Kilpisenkatu 9, Jyväskylä) käsinvärjätyn langan, jota oli tehty vain muutama uniikki vyyhti.Malli oli kiva ja sopivasti haastava. Lanka oli ihanan tuntuista ja värikin miellytti silmää. Huivista tuli kaunis. Olen oikein tyytyväinen. Nyt on puikoilla tulossa jo uusi huivi, hieman yksinkertaisempi malli, joka sopii hyvin pääntyhjennysneuleeksi. Mukavaa tiistaita sinulle!
8 kommenttia:

 1. Onpa upea ja jotenkin myös juhlava!
  Mukavaa tiistaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riina. Tämä on sopiva arkeen ja juhlaan ja lämmittääkin vielä. Tänäänkin kaulassa untuvatakin kaverina. Todelliset lomakelit😂

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit, niin minustakin 💜

   Poista
 3. Upea väri! Tekee huivista jotenkin tosi juhlavankin näköisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tykkään itsekin kovasti. Ehkä se on hieman juhlavakin, varsinkin ihanassa auringonvalossa :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!