sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Joulunpunainen korusetti

korusetti puuhelmistä

Pitäähän sitä joulun ajaksi saada oikean värinen korusetti ihan itselle, eikö vaan. Tällä viikolla menin työhuoneeseeni ajatuksenani jatkaa jotain keskeneräistä työtä (joita on useita). Siinä miettiessä, mistä aloittaisin, innostuinkin yllättäen jouluasioista. Onneksi minulla on vuosien varrella kertynyt kaikenlaista tarpeellista omiin varastoihin, niin ei nytkään inspiraation iskiessä tarvinnut kaupasta lähteä tarvikkeita hakemaan. Punaiset puuhelmet olivat juuri sopivan jouluisen värisiä ja päätin niistä tehdä itselleni joulukorut.

puuhelmistä joulukorut
Lumikuusen olen taivutellut rautalangasta ja kastanut vessapaperi-vesi-mössössä.

diy korusetti

Olen tilannut vuosia sitten Villihelmestä renkaan muotoisia korvakorupohjia, joita en ollut vielä käyttänyt. Renkaaseen pujottelin puuhelmiä, jotka nekin olen tilannut Villihelmestä. Litistin pihdeillä renkaan kiinni ja pujotin valmiit korvakorukoukut renkaisiin. Kaulakorua varten laitoin renkaaseen ensin pienen välirenkaan ja siihen pujotin valmista ketjua. Jouluisen korusetin sain valmiiksi nopeammin kuin minkään keskeneräisistä hommista.

Tämän jouluisen korusetin myötä toivottelen leppoisaa neljättä adventtisunnuntaita kaikille!

diy joulukoru

Loppuun vielä vähän huonolaatuinen, mutta loistava tilannekuva bloggaajan arkitodellisuudesta. Joskus töiden kuvaaminen on vain niin haasteellista ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!