torstai 22. joulukuuta 2016

Lastunauhakoristeet

Tykkään askarrella varsinkin joulun alla. Talven Ihana-lehdessä oli kiva idea, jonka päätin toteuttaa. Kauniit joulukuusenkoristeet lastunauhasta ja puuhelmistä. Ohjeessa koristeessa käytetyt helmet olivat hillityn värisiä. Minulla oli kaapissa värikkäitä helmiä ja päätin käyttää niitä.
joulukuusenkoriste

diy

lastunauha helmet

Rakensin keittiön pöydälle isoon, ihanalta sukulaiselta saamaani vanhaan Riihimäen lasipurkkiin jouluisen asetelman. Ison purkin sisään laitoin kapean yhden kukan maljakon, johon laitoin vettä ja männyn oksan. Maljakon ympärille kasasin jouluvalot ja Ikean lasisia joulupalloja. Olen ostanut ne yli 10 vuotta sitten, eivätkä ne koskaan ole päässeet joulukuuseen asti. Säilyvät varmemmin ehjinä näin.

joulukuusenkoriste diy

Loma aloitettu, ensimmäinen suklaarasia avattu, siivoukset lykätty, kynttilät sytytetty.

Oikein ihanaa joulunaikaa! Nautitaan kaikesta kauniista ja rentoudutaan läheisten seurassa!


2 kommenttia:

  1. Ihanat! Noita pitääkin tehdä! Ja ihana tuo edellisen postauksen lumikuusikin! Näin joulun jälkeen saa aina sata ideaa jo ensi jouluksi, pitää tallentaa ne muistiin! Mukavaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuttu tunne tuo ideoiden paljous. Mullakin jäi muutama juttu postaamatta, kun joulunalusaika on jotenkin niin kiireistä. Ja tammikuussa jouluaskarteluista kirjoittaminen ei oikein tunnu hyvältä. Ensi vuoteen sitten. Kiitos samoin sulle hyvää ja idearikasta uutta vuotta!

      Poista

Kiitos kommentistasi!