tiistai 24. tammikuuta 2017

Heijastin

Heijastimia on askarreltu näin pimeän kauden aikana monissa blogeissa. Valon määrä on kuitenkin jo ihanasti lisääntymässä, mutta vielä hetken heijastimet ovat tarpeen.

Heijastimien tekeminen onkin aika mukavaa, koska niitä voi tehdä niin monella eri tavalla, ne valmistuvat nopeasti ja niitä voi tehdä vaikka pieniksi lahjoiksi. Itsekin askartelin viime jouluna joulupaketteihin heijastimia tuohitähden ohjeella.

Ompelin alkutalvesta itselleni uuden villakangastakin. Siitä postaus luvassa myöhemmin. Takin rinnuksiin kaipasin jotain pientä ja hillittyä koristetta. Virkkasin oman pään ohjeella mustasta virkkauslangasta pienen kukan. Malli on sama kuin 1-vuotisarvonnan korvakoruissa. Kukan alle taitoin heijastinnauhaa kaksinkerroin ja ompelin pienillä pistoilla rintakoruneulan kiinni heijastimeen. Leikkasin vielä lopuksi nauhan pään viistoksi. Heijastin näyttää vähän kunniamerkiltä, mutta ei kai se haittaa. Takin hihaan täytyy vielä laittaa lisäksi joku kaunis roikkuva heijastin. Tämä heijastin kun ei kovin paljon auta näkymään pimeässä. Heijastimeni toimii lähinnä koruna.
Netistä löytyy vaikka kuinka paljon loistavia heijastinideoita. Tässä muutama kiva: sudenkorennot, hihaheijastin, tupsuheijastin ja sadepisaraheijastin.

Muistakaa näkyä pimeässä!


2 kommenttia:

 1. Kaunis kuin koru!
  On ihana, kun hyödyllisestä jutusta voi tehdä myös vähän ylellisen ja kauniin. Nimittäin heijastimesta tulee mieleen yleensä ensimmäisenä lapsuuden pankin lahjusheijastimet. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo onhan tää kauniimpi kuin ne pankin heijastimet. Toisaalta niissä on nostalgiaa :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!